MENÜ

Lányok ! Itt a helyetek :D

www.girlswebsite.freewb.hu

Egy jó pirosítóval kiemelheted az arccsontodat, kontúrt adhatsz vele az orcának. Ha pedig alapozót használsz, akkor szinte kötelező, hogy ne váljék teljesen homogénné az arcszíned.

 

Ha a bőröd nagyon világos, akkor rózsaszín, barack, halvány bész árnyalatú pirosítót válassz ! Fontos, hogy ne túl erős színeket vigyél fel az arcodra. Az ajakápolód legyen világos rózsaszín vagy púderszínű. De különleges alkalmakra egy erősebb pink ajakfény is jó választás.

 

Ha a bőröd világos, de általában nem égsz le, hanem nagyon lassan barnulsz, akkor bronzos árnyalatú pirosítót válassz. (Bronz, aranybarna, bézs színek) Az ajakápolód legyen barna vagy a mályva sötétebb árnyalata. De jó választás a világos narancs, a halvágy rózsaszín és az erős pink.

 

Ha a bőröd barna. Amint kisüt a nap, hamar és könnyen tovább barnulsz, akkor meleg barna színű pirosítót használj. (pl. : mély bronzot , narancsos barnát vagy egészen világos rózsaszínt válassz) Az ajakápolód legyen rózsás árnyalatú vagy sötét rózsaszín, de az aranybarna is jó választás.

 

Ha kreol bőröd van még a téli hónapokban is. A hajad, szemöldököd és a szemed színe is sötét, akkor mályvás árnyalatú pirosítókat válassz. (pl. : bronz- és narancsszíneket) Az ajakápolód legyen pink, lila, erős rózsaszín , mályva vagy padlizsán színű.

 


Semmi másra nincs szükségünk ezen univerzális smink elkészítéséhez, mint fekete szemceruzára, szemhéjecsetre a felvitelhez, fekete szempillaspirálra és hidratáló ajakbalzsamra.

Első lépésként húzzuk ki a szem belső peremét fekete szemceruzával alul és felül egyaránt. Ezt a mozdulatsort azért nem árt gyakorolni mielőtt tényleg csak néhány percet szánunk rá, nehogy végül azért késsünk el a munkából, mert többször le kell mosni a félresikerült vonalat.

Ha kihúztuk a belső peremet hunyjuk le és szorítsuk össze szemeinket néhányszor. Ezzel a módszerrel a szemceruza „rendetlenül”, véletlenszerűen elkenődik a szempillák vonalán kívül is – füstös hatást keltve. A hatás fokozása érdekében szemhéjecsettel – vagy az ujjhegyeinkkel – kenjük el a csíkot.

Utolsó simításként fessük ki pilláinkat fekete szempillaspirállal, majd hidratáljuk szánkat ajakbalzsammal. Ez a smink szinte mindenkinek jól áll.

 

Szavazás

Milyen legyen a következő hónapban a honlap színe?
Fekete
Rózsaszín
Sárga
Kék
Zöld
Asztali nézet